Σχετικά Με Μας – Brands4You.gr Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ενδυμάτων, Υποδημάτων, Εσωρούχων και Αξεσουάρ. LUCIANO FAKETTI JEANS, Ανδρικά Ρούχα, Γυναικεία Ρούχα, Ηράκλειο, Αθήνα

Σχετικά Με Μας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα, Brands4You, δημιουργήθηκε από την εταιρία ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, η οποία  ξεκίνησε την λειτουργία της τον Ιανουάριο του 1983 με στόχο την Ελληνική αγορά ενδυμάτων και το χώρο του sport-casual ενδύματος, για νέους και νέες και για όσους σκέφτονται σαν νέοι.

Η εταιρία ειδικεύεται στο σχεδιασμό και στη παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας κυρίως σπορ ένδυσης και αξεσουάρ με το εμπορικό σήμα FAKETTI. Τα προϊόντα FAKETTI θα τα βρείτε σήμερα στα καλύτερα καταστήματα στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα, όπως και σε χώρες της Ευρώπης αλλά και σε διάσημες ιστοσελίδες του εξωτερικού.

Συγχρόνως η εταιρία, εκμεταλλεύεται το εμπορικό σήμα Luciano Faketti τόσο στο τομέα χονδρικής όσο και στο τομέα λιανικής πώλησης μέσω του καταστήματος Brands4You. Η Luciano Faketti είναι μια σειρά για τον άντρα που αποτελείται από exclusive πουκάμισα, κουστούμια, παπούτσια και αξεσουάρ, που έτσι ολοκληρώνουμε και την classico uomo εμφάνιση του άντρα!

Brands4You – ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στόχος μας στο Brands4You είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, από την επιλογή των υφασμάτων και των πρώτων υλών έως την δημιουργία και τη παραγωγή των collection κάθε εποχής. Η εμπειρία τόσων χρόνων σκληρής δουλειάς σε συνδυασμό με την αφοσίωση των ανθρώπων μας αποτελούν τις θεμελιώδεις βάσεις για μια επιτυχημένη και αποτελεσματική πορεία καθώς και ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε μελλοντικής πρόκλησης που επιτάσσει η αγορά.

Στο Brands4You όμως δεν σταματάμε εδώ, αφού υπάρχει μια συνεχόμενη προσπάθεια να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στους καταναλωτές μας και για το λόγο αυτό συνεχώς εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων μας, με καινούργια είδη και κατηγορίες.

Brands4You – ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Στο Brands4You, η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας αποτελούν τις βασικότερες προτεραιότητες μας και για το λόγο αυτό έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε τις χαμηλότερες τιμές, διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, παραδίδοντάς τα με ακρίβεια και συνέπεια.

Οι καταναλωτές μας έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους με τους παρακάτω τρόπους:

1. Online στο http://brands4you.gr
Μέσω της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας http://brands4you.gr αλλά και της σελίδας μας στο facebook(https://www.facebook.com/brands4you.gr) μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας ήρεμα και απλά από την άνεση του σπιτιού σας, του κινητού σας (smartphone) ή του tablet σας, αφού όλες οι διαδικτυακές μας πωλήσεις υποστηρίζονται από άριστα εκπαιδευμένα & αφοσιωμένα στελέχη τα οποία είναι έτοιμα να απαντήσουν σε οποιοδήποτε ερώτημά σας.

2. Κατάστημα Brands4You
Μέσω του φυσικού μας καταστήματος Brands4You στην Αλέκου Παναγούλη 121, στο Ηράκλειο Αττικής όπου το ευχάριστο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.